Huisartsen


maassluis.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Huisartsen
Hcmaassluis
Hcm huisartsen centrum maassluis. hcm huisartsen centrum maassluis
http://www.hcmaassluis.nl

Hpparkhof
Huisartsenpraktijk parkhof in maassluis : uw arts online ( maassluis 3144bh huisarts parkhof schubertlaan )
http://www.hpparkhof.nl

Huisarts Gids
Huisarts maassluis. huisartsen uit maassluis. huisartsen uit maassluis. met deze website vindt je eenvoudig een huisarts uit maassluis. bekijk de recensies en beoordelingen van huisartsen uit maassluis.
http://www.huisarts-gids.com/maassluis

Huisartsenhetanker
Huisartsen het anker. huisartsenpraktijk het anker maassluis tijdens openingstijden spreekuur terugbelspreekuur bij spoed en bezoek aan huis klaar voor patiënten met onderzoek advies en recepten internetsite huisartsenhetanker welkom uw huisartsen en doktersassistente
http://www.huisartsenhetanker.nl

Huisartsenpraktijkdekade
Hap de kade in maassluis : uw arts online
http://www.huisartsenpraktijkdekade.nl

Mcdocwerk
Medisch centrum docwerk - maassluis
http://www.mcdocwerk.nl

Zorgkaartnederland
Zorgkaartnederland
http://www.zorgkaartnederland.nl/huisarts/maassluis-(zh)

Gerelateerd
 • Bejaarde breekt heup bij overval in Maassluis
  Een 80-jarige bewoonster uit Maassluis is vrijdagmiddag bruut overvallen. De politie is op zoek naar de man die de vrouw van haar tas beroofde....
 • 31 kandidaten voor burgemeesterschap Maassluis
  Voor het burgemeesterschap van Maassluis hebben 31 kandidaten hun belangstelling kenbaar gemaakt bij de commissaris van de Koning. De nieuwe burgemeester zal
 • Gratis vuurwerkbril voor basisschoolleerlingen in Maassluis
  Afgelopen jaarwisseling zijn door vuurwerk uiteindelijk 20 mensen blind geworden aan één oog. In totaal liepen 237 mensen aan één of twee ogen letsel op: 30% daarvan was blijvend letsel en 50% van alle slachtoffers was 21 jaar of jonger. Uit deze cijfers blijkt dat het van groot belang is om je ogen goed te beschermen tijdens de periode dat er vuurwerk afgestoken mag worden. Om hier een bijdrage aan te leveren, geeft Pearle Opticiens Maassluis een gratis vuurwerkbril aan basisschoolleerlingen van groep 7 en 8. In totaal worden in geheel Nederland 70.000 vuurwerkbrillen weggegeven.
 • Net geen goud voor Loek
  VLAARDINGEN - Met een zilveren medaille en drie nieuwe clubrecords sloot Fortuna-atleet Loek van Zevenbergen het Nederlands kampioenschap meerkamp voor de jeugd in Apeldoorn af. De talentvolle atleet kon zijn titel van vorig jaar niet prolongeren.
 • Maassluis staat stil bij drama Parijs [update]
  [update: 12.13 uur] Inwoners van Maassluis kunnen donderdagavond terecht op het stadhuis om gezamenlijk stil te staan bij de gebeurtenissen in Parijs woensdag.
 • FC Lisse start topklasse met winst op Excelsior Maassluis
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • 'Ernstige fouten in ontwerp fietsbrug Maassluis'
  De ChristenUnie in Maassluis vindt dat de bouw van de fietsbrug over de keersluis moet worden gestopt. Volgens het gemeentebestuur zitten er ernstige fouten in het ontwerp en het bestek van de brug, waardoor de brug bijna 1,1 miljoen euro meer gaat kosten.
 • Kittens gevonden tussen rekwisieten in Maassluis
  In Maassluis zijn zes kittens ontdekt, die zaten verstopt tussen de rekwisieten voor de viering van het 400-jarig bestaan van de gemeente.
 • Kerstappèl 2015 in de Groote Kerk
  Kerstappèl 2015 in de Groote Kerk Maassluis.Woensdagavond 24 december 2015, om 19:30 uur is er de kerstavond-zangdienst in de Groote Kerk aan het Kerkplein in Maassl
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal